5 dôvodov, prečo svadba na Slovensku vo výnimočných priestoroch Historických Hotelov

Title image
Svadba v hoteli, jedinečné svadobné priestory podľa Vašich predstáv

Svadba v historickom hoteli môže dodať vášmu výnimočnému dňu nádych elegancie, šarmu a romantiky. Tu je 5 dôvodov, prečo si vybrať historický hotel ako miesto vašej svadby:


1) Jedinečná atmosféra: Naše historické hotely majú jedinečnú atmosféru s nádychom kúzla a elegancie, ktoré urobia váš svadobný deň dňom "D".


2)  Fotogenické pozadie: Historická architektúra a výzdoba hotela vytvoria úžasné pozadie pre vaše svadobné fotografie. Pôjde o nezabudnuteľné snímky, ktoré zachytia krásu a romantiku vášho svadobného dňa.


3) Profesionálny personál: Historické hotely majú profesionálny a skúsený personál, ktorý vám pomôže naplánovať a zrealizovať každý detail vášho svadobného dňa, vďaka čomu bude proces plánovania vašej svadby plynulejší a menej stresujúci.


4) Pohodlie pre hostí: Niektoré historické hotely sa nachádzajú v centrách, iné zase skôr v lone prírodu. Vy si môžete vybrať miesto, ktoré Vás inšpiruje a bude to pravé pre Vašu svadobnú oslavu. 


5) Nadčasová príťažlivosť: Výber historického hotela pre vašu svadbu dodá vášmu výnimočnému dňu nadčasovú príťažlivosť ako osláviť svoju lásku a začať spoločný život v elegantnom a romantickom prostredí.


Akú ponuku si pre Vás pripravili naše jedinečné historické hotely? 



Ak si túžite povedať svoje „ÁNO“ v historickom kaštieli Péchy na východe Slovenska

Nechajte sa vtiahnuť do rozprávkového romantického sídla Péchy na východe Slovenska a užite si chvíle radosti a zábavy s Vašimi najbližšími v jedinečnom priestore.


Péchy Castle je garanciou profesionálnych služieb v oblasti organizovania svadieb už viac ako 13 rokov na trhu. Váš vysnívaný deň „D“ si stačí rezervovať telefonicky 0910 850 214 alebo na e-mailovej adrese info@pechycastle.com 



Romantická svadba ako z rozprávky v Château Gbeľany 

Historický hotel Château Gbeľany je ideálnym miestom pre vašu romantickú svadbu ako z rozprávky. Zrekonštruovaný barokový Kaštieľ sa nachádza len necelých 10 km od Žiliny po ceste do Vratnej doliny. Hotel je obklopený nádherným anglickým parkom, ktorý môžete využiť nielen na fotografovanie, ale aj na civilný obrad či občerstvenie pre hostí pred obradom.

V areáli hotela je možné zorganizovať nielen civilný obrad, ale predovšetkým svadobnú hostinu v štýlových priestoroch, kde sa prelína moderný a historizujúci dizajn. V hoteli vám  pripravia vašu svadobnú hostinu až pre 160 hostí a ubytovať tu pri maximálnej kapacite môžete až 100 hostí.


Château Gbeľany je však miestom nielen pre veľké, ale i menšie svadby a vďaka rozmanitým priestorom určite nájdete to pravé pre vás.  Ak plánujte menšiu svadbu ideálnym priestorom môžu byť historické salóniky pre cca 25 osôb, pri  o trochu väčších na stále komornejších svadbách svadbách so 40- 50 hosťami si  môžete vašu svadbu usporiadať v hotelovej reštaurácii Belene alebo v útulnej vinárni. 


V Château Gbeľany sa o vás navyše postarajú profesionáli, ktorí vám radi poradia a zaistia, aby váš veľký deň ostal tou najkrajšou spomienkou. Preto ak plánujete vašu svadbu neobíďte ani Château Gbeľany, dohodnite si stretnutie, či vyplňte nezáväzný dopytový formulár  a v hoteli vám radi zostavia ponuku  na mieru. 



Premeňte Vaše svadobné predstavy na skutočnosť v historickom hoteli Kaštieľ Mojmírovce

Máte v hlave plány ako by mal vyzerať Váš svadobný deň? Historický hotel Kaštieľ Mojmírovce Vás pozýva spoločne premeniť Vaše predstavy na skutočnosť.


Svadba....malá či veľká, moderná či vidiecka, nenáročná či luxusná...skúsený tím hotela je pripravený byť s Vami pri každom detaile. Sobáš pod holým nebom či vysnívaná rozprávková svadba v kaštieli sa premení na skutočnosť v Kaštieli Mojmírovce.



Splňte si sen o vysnívanej svadbe v prestížnom Grandhoteli Praha **** 

Ak hľadáte dokonalé priestory pre Vašu vysnívanú svadbu určite Váš očarí historická ikona Tatranskej Lomnice – Grandhotel Praha****. Noblesný interiér hotela s vysokými stropmi, mramorovými stĺpmi a krištáľovými lustrami s kapacitou do 160 osôb učaroval už mnohým snúbencom. Tím Grandhotela Praha **** je Vám pripravený vyjsť v ústrety a zabezpečiť prvotriedne služby, aby ste si neopakovateľné chvíle s Vašimi blízkymi užili čo najviac.


V rámci svadobnej ponuky Vám Grandhotel Praha *** vie zabezpečiť svadobný obrad na vonkajšej terase alebo v hotelovej hale vrátane kvetinovej výzdoby, svadobnú recepciu na hotelovej terase s krásnym výhľadom na Popradskú kotlinu, gurmánske 4-chodové Grand menu pod taktovkou šéfkuchára a noc pre mladomanželov v exkluzívnom svadobnom apartmáne Classic grátis.


Samozrejme, ubytovanie je možné zabezpečiť všetkým svadobným hosťom. Tím Grandhotela Praha **** Vám rád pomôže aj s doplnkovými službami ako sú hudobná produkcia, kameraman, fotograf, baby sitting, svadobná torta a koláče alebo svadobné líčenia a účes. Grandhotelu Praha **** bude cťou pripraviť Váš veľký deň  plný nezabudnuteľných zážitkov.



Rozprávková svadba v srdci Starého Smokovca

Hotel s príbehom a dokonalou atmosférou, to je Grandhotel **** Starý Smokovec, ktorý svojou noblesou chytí za srdce každého hosťa. Doprajte si svadbu snov a povedzte si svoje „áno“ pod majestátnymi štítmi Tatier. Grandhotel Vám ponúka luxusné priestory sály Hoepfner s reštauráciou Lefévre, ktorá je s kapacitou do 90 osôb vhodná aj pre väčšie svadby. Pompézne rondo s kruhovým pôdorysom, zrkadlami po stenách, krištáľovými lustrami a vysokými oknami očarí aj tých najnáročnejších snúbencov. 


O výnimočný gastronomický zážitok sa postará šéfkuchár so svojim tímom a spolu s použitím kvalitných surovín sa postará o spokojnosť Vás i Vašich hostí.


Nádherné zelené nádvorie hotela je tým pravým miestom na svadobný obrad. Zložte svoj manželský sľub na vonkajšej terase hotela s výzdobou presne podľa Vašich predstáv, pod holým nebom s výhľadom na Kráľovú hoľu. Ako bonus dostanú mladomanželia svadobný apartmán počas svadobnej noci grátis a pre svadboných hostí je možnosť zarezervovať ubytovanie za zvýhodnenú cenu. Strávte Váš veľký deň v nádherných priestoroch Grandhotela a celý tím urobí všetko pre Vašu úplnú spokojnosť.



Vaša svadba ako jedinečný a neopakovateľný zážitok v Hoteli MOST SLÁVY

Stojíte pred životným rozhodnutím a neviete, kde stráviť prvý deň Vášho spoločného života? Hotel MOST SLÁVY je svojou architektúrou a špecifickou filmovou atmosférou tým správnym miestom práve pre takúto príležitosť. Snahou celého kolektívu Hotela Most Slávy *** je, aby Vaša svadba bola jedinečným a neopakovateľným zážitkom, na ktorý sa nezabúda.


Hotel MOST SLÁVY Vám ponúka kompletný servis a kvalitné služby za rozumné ceny. Svadobné menu Vám pripraví na požiadanie presne podľa Vašich predstáv.



Vitajte v zámockom hoteli**** Galicia Nueva, na mieste predurčenom na splnenie si Vášho sna!

Zámocký hotel**** Galicia Nueva Vás pozýva prežiť Váš vysnívaný svadobný deň v najromantickejšom hoteli v Európe. Privátne salóniky s komornou atmosférou, väčšie honosné sály alebo jedinečný priestor presklenej dvorany Arcadia navodia dokonalú historickú kulisu s puncom luxusu a noblesy.

Vďaka bohatým skúsenostiam s plánovaním medzinárodných svadieb myslí tím hotela na každý detail. A tak zatvorte na pár sekúnd oči a vysnívajte si svoju dokonalú svadbu v zámockom hoteli**** Galicia Nueva, kde Vám Váš sen premenia na skutočnosť.



Svadba v Château Bela v prostredí originálnych kulís, s duchom doby a s atmosférou romantických parkov a záhrad


Povedzte si svoje áno v romantickom kaštieli Château Bela, prostredníctvom skúseného personálu a dokonalých služieb si u nás bezstarostne vychutnáte všetky nezabudnuteľné momenty Vášho svadobného dňa.

Krásny obrad, priestory v unikátnom dekore, jedlo a nápoje, ktoré si zamilujete, to je romantický kaštieľ Château Bela.


Kaštieli Kubínyi vám prináša elegantné svadobné priestory, ktoré dýchajú históriou a nadčasovosťou zároveň

Spoznajte čaro tohto výnimočného miesta, ktoré bude počas svadobného dňa patriť exkluzívne len mladomanželom a ich pozvaným hosťom. Súčasťou historického areálu je okrem barokového kaštieľa z 18. storočia aj eventová sála Amalia s nadčasovým interiérom a  nezameniteľnými výhľadmi  na nádherný anglický park, v ktorom si už nejeden pár povedal svoje Áno. A keď sa k romantickým priestorom s prvotriednymi službami a komfortným ubytovaním pridá aj kvalitná gastronómia, dostanete svoj Deň D tak, ako ste o ňom vždy snívali.



Rozľahlý historický park pre svadobný obrad alebo hostinu v parku
Historická kaplnka v kaštieli
Eventová sála Amalia s kapacitou 65 hostí 
Terasa pre 30 hostí
Historický salón v kaštieli pre 12 hostí
Renesančný salón pre prípravu nevesty
Historická renesančná pivnica pre 20 hostí
Exkluzívny mladomanželský apartmán vo vežičke kaštieľa
Ubytovanie v 12 izbách
Parkovanie v uzavretom areáli



Prečo práve Kaštieľ Kubínyi?

•   Maximálne súkromie v uzavretom areáli
•   Osobný prístup k požiadavkám klientov
•   Prvotriedne služby
•   Kvalitná gastronómia 
•  Jedinečné prostredie v splynutí s prírodou
•   Vysokohodnotné historické priestory v kaštieli
•   Rozprávkovo fotogenické priestory pre svadobné fotky
•   Exkluzívny mladomanželský apartmán vo vežičke kaštieľa
•   Komfortné ubytovanie pre hostí
•   Sympatický a profesionálny personál
•   Overená spolupráca s externými partnermi




Čo dodať záverom? Výber historického hotela ako vaše svadobné miesto dodá vášmu špeciálnemu dňu nádych histórie a romantiky a vytvorí jedinečný a nezabudnuteľný zážitok pre vás a vašich hostí. Povedzte si svoje ÁNO v exkluzívnych priestoroch Historických Hotelov Slovenska!