Prekonajte jarnú únavu na príjemnom pobyte v Historických Hoteloch Slovenska

Title image
Užite si výhľad z bazéna, ochutnajte skvelú gastronómiu, dobite baterky...

Hľadáte miesto kde si dokonale vyčistíte hlavu? Za dokonalým relaxom nemusíte precestovať pol sveta, stačí sa nechať inšpirovať ponúkanými službami našich partnerov.

Čo si pre Vás pripravili historické hotely tentokrát? 


Prekonajte jarnú únavu na príjemnom pobyte v Château Gbeľany

Zažite jar v Château Gbeľany so všetkým, čo so sebou prináša. Oddych vo wellnesse, pomaly sa prebúdzajúci okolitý park ako stvorený na krátke prechádzky a jarné suroviny na tanieri so sviežou chuťou jari. Tie vám v Château Gbeľany naservírujú už od 3.apríla  v novom sezónne ladenom A la Carte menu.


O týždeň neskôr počas sviatkov Veľkej noci sa zas môžete tešiť na už tradičný veľkonočný pobyt s poriadnou dávkou oddychu a dobrého jedla. V pobyte je zahrnutý každodenný  vstup do wellness ako aj raňajky a večere. Pri príchode vás bude čakať vychladené víno a každý deň pobytu si môžete vychutnať aj poobednú kávu s koláčikom. V Château Gbeľany sa skrátka o všetko postarajú a vy si už môžete len nerušene vychutnávať spoločnosť vašich najbližších.


Veľkonočný pobyt si užijú predovšetkým rodiny s deťmi, kreatívne sa vyžijú na doobedných workshopoch a večer si zas s pukancami užijú detské kino.


Jarnú únavu určite prekonáte a nakopnete sa do jarných dní na príjemnom pobyte plnom relaxu kedykoľvek počas jari, pretože v Château Gbeľany si celoročne môžete vybrať zo štyroch obľúbených wellness pobytov , ktoré sa líšia dĺžkou pobytu, štandardom izby ako aj obsahom poskytovaných služieb. Medzi nimi určite nájdete to pravé orechové pre vás.


Nechajte sa hýčkať a rozmaznávať a určite využite aj možnosť zarezervovať si masáž, vybrať si môžete z naozaj bohatej ponuky .A to nie je všetko, na 1 mája,  keď už bude jar v plnom prúde sa v Château Gbeľany bude konať  stretnutie historických vozidiel v parku, kedy si ich v obedňajších hodinách medzi 11:00 a 13:00 budete môcť obzrieť a spríjemniť si sviatočný obed prechádzkou. A ani variť doma nemusíte, v Château Gbeľany budú pripravovať chutné grilované špeciality, ktoré si budete môcť zakúpiť priamo na mieste. 



Oddýchnite si v elegantných priestoroch historického Kaštieľa Kubínyi 

Načerpajte novú energiu v prebúdzajúcej sa prírode u nášho partnera Kaštieľ Kubínyi. Využite predĺžené aprílové víkendy na dokonalý relax v spojení s jarným tematickým programom Kaštieľa Kubínyi.


S príchodom jari prichádzajú do kaštieľa aj nové osviežujúce jarné nápoje, ľahké jarné jedlá, ale aj obľubené wellness procedúry, saunový relax, možnosť turistiky alebo spoznávanie Oravy na bicykli. Tak napríklad:

  • ***  v piatok 7.4 je pre hotelových hostí pripravená jarná meditácia a relaxácia formou techník Mindfullness doplnená čajovým popoludním
  • ***  veľkonočná sobota 8.4 sa bude niesť v znamení Jarnej trojchodovej večere
  • ***  nedeľné dopoludnie 9.4. vyplní prezentácia a predaj prírodnej kozmetiky, tradičná nedeľná prehliadka kaštieľa a tvorivé dielne pre deti


Koniec apríla bude patriť výbornej hudbe a vínu. Piatok 28.4. sa v eventovej sále Amalia bude konať hudobný workshop pre verejnosť spojený s večerným jazzovým koncertom. Celý umelecký program spestrí prezentácia a degustácia vín mladého slovenského vinárstva Purus z Modry. 


Kompletný program aktivít nájdete na webovej stránke Kaštieľa Kubínyi tu. Kaštieľ Kubínyi proste pohladí vaše zmysly.



Prekonajte jarnú únavu na príjemnom pobyte v Grandhoteli Praha

Vyberte sa do secesného Grandhotela Praha pod Lomnickým štítom a doprajte si množstvo zážitkov vo Vysokých Tatrách. Horský vzduch vo vás prebudí chuť do života a pomôže prekonať jarnú únavu. Slnečné lúče vám vyčaria ideálne podmienky na prechádzky v parku či turistiku. Vyvezte sa lanovkou, ktorú dostanete v cene pobytu, až k Skalnatému plesu, kde môžete navštíviť aj tradičnú horskú chatu či dopriať si obed v reštaurácii Panorama.

Po dni strávenom aktívnym pohybom si môžete odpočinúť pri chutnom dezerte a káve na terase lobby baru s výhľadom na tatranské štíty. Večer odporúčame zregenerovať telo pod rukami skúsených masérov a užiť si tiež sauny a bazény v Grand Mountain Spa.  



Vychutnajte si špeciálne menu v Kaštieli Mojmírovce

„Na jar je dôležitá vitalita a dobrá nálada“ , hovorí vedenie barokovo-klasicistického hotela Kaštieľ Mojmírovce. Vykročte do jari spolu s historickým hotelom Kaštieľ Mojmírovce a dovoľte vďaka špeciálnemu prístupu k svojmu životu, kvalitnej a dobrej strave v podobe špeciálneho menu zažiť príval novej energie.

Tento klenot z 18. storočia obklopený anglickým parkom Vás rád uvíta a pohostí vo svojich priestoroch.


Presvedčte sa, že jarnú únavu prekonáte a svetové zážitky prežijete doma, u nás. Na Slovensku. Utečte od ruchu mesta a starostí, okúste krásu Slovenska. Nechajte sa hýčkať prírodou a prvotriednymi službami u našich partnerov, historických hotelov Slovenska. 


A aby sme nezabudli, ak by ste riešili darček svojim blízkym – k narodeninám, k svadbe, k výročiu si akémukoľvek inému sviatku, darujte mu exkluzívnu darčekovú poukážku Historických Hotelov Slovenska. V prípade záujmu sa viac o možnostiach a spôsobe darovania darčekových poukážok dozviete tu >>>