Zážitkový tip na darček nielen na Vianoce

Title image
Vyberte si pobyt a darujte darčekovú poukážku sebe či svojim blízkym do Historických Hotelov Slovenska!

Využite prázdninové decembrové sviatkové obdobie naplno, a to bez ohľadu na vaše pracovné tempo. Doprajte si zimnú prechádzku alebo sa jednoducho ubytujte vo vami vybranom hoteli s vašimi drobcami a zažite naplno tie najkrajšie sviatky roka.


Aby sa vám ľahšie rozhodovalo, pripravili sme pre vás prehľad jednotlivých aktivít vo vybraných partnerských hoteloch. Vyberte si pobyt pre seba alebo svojich blízkych, či darujte darčekovú poukážku. Aký mix pre vás hotely pripravili? 


Darujte si zážitok z historického hotela Château Gbeľany 

Hovorí sa, že najkrajším darčekom je predsa zážitok. Darujte ho sebe i svojim blízkym a doprajte si čas pre seba v krásnom prostredí Château Gbeľany. A aké sú naše top tipy na zážitkový darček ? 


Doprajte sebe či svojim blízkym čas na spomalenie – darujte  wellness pobyt v CHÂTEAU GBEľANY, celkovo máte na výber zo 4 rôznych typov wellness pobytov. Celú ponuku pobytových balíčkov nájdete tu >>>

Darujte oddych a chvíľku pre seba. Poukazom na vstup do wellness centra či masáž nič nepokazíte .

Pre milovníkov kvalitnej gastronómie a wellnessu odporúčame Romantický večer v kaštieli, ktorý zahŕňa vstup do wellness centra pre 2 osoby ako aj konzum v jednej z najlepších slovenských hotelových reštaurácií – reštaurácii Belene. 



A bonus tip pre nerozhodných: darujte hodnotový poukaz na služby a obdarovaný si už vyberie sám podľa svojich preferencií, na aké služby v hoteli poukaz využije.

Poukazy na balíčky služieb zakúpite cez hotelovú recepciu telefonicky na +421 904 498 533 alebo reception@chateaugbelany.com, kde vám ich ochotne pripravia na mieru. Vybrané balíčky služieb si môžete zakúpiť aj online tu


Darujte si zážitok z historického hotela Boutique hotel Hviezdoslav

Nie je novinkou, že najlepší darček je zážitok. Ak teda váhate, čo darovať svojmu blízkemu pod stromček, pobyt v Boutique hoteli Hviezdoslav, ktorý sa pýši titulom Slovakia´s Leading Hotel 2022 , je „zásah do čierneho“, jednoducho zážitok garantovaný.



 Zážitok z vyberaných jedál a chutí, zážitok z atmosféry meštianskych domov v srdci kráľovského mesta pod Tatrami, zážitok z top starostlivosti i oddychu. Vyberte si online alebo kontaktujte recepciu hotela, ktorá pripraví balík na mieru podlľa vašich predstáv a preferencií.  Navyše , všetky darčekové poukazy majú platnosť 12 mesiacov od vystavenia.



Darujte si zážitok z historického hotela Hotel Most Slávy

Hotel Most Slávy Vám ponúka počas decembra širokú škálu darčekových poukazov. Darčekovú poukážku Vám hotel Most Slávy vie pripraviť v hodnote 30 eur, 50 eur, 100 eur, 200 eur na akékoľvek služby hotela.Vybrať si môžte aj z poukazov na celoročné pobyty ako aj konkrétne služby. Napríklad vstup do wellnessu, na masáže, do reštaurácie a iné doplnkové služby.

Potešte osobu, na ktorej Vám záleží, či motivujte Vašich obchodných partnerov alebo zamestnancov dovolenkovým zážitkom! Stačí ak priblížite hotelu Most Slávy Vašu predstavu a hotel Vám rád pripraví pobyt podľa Vašich požiadaviek.


Darujte si zážitok z historického hotela Grandhotel Praha

Darujte svojim blízkym pobyt v Grandhoteli Praha, ktorý sa stal víťazom ankety Heritage Hotels of Europe Award 2022 v kategórii Heritage & Wellness. Doprajte im oddych v Grand Mountain Spa s bohatou ponukou sáun a bazénovou časťou. Zrelaxovať tiež môžu pod rukami skúsených masérov a tiež pri wellness procedúrach. Užijú si aj skvelú gastronómiu a počas nasledujúcej zimy dostanú aj skipasy platné až v štyroch strediskách v cene pobytu.

Okrem romantiky si tak môžu užiť aj zimné športy či výlety lanovkami k tatranským štítom ako peší turisti. Pozvite ich tiež na silvestrovský pobyt s koncertom skupiny Gladiátor či speváčky Lenky Piešovej. Darčekový poukaz aj s venovaním môžete zakúpiť pohodlne online. 


Darujte si zážitok z historického hotela Grandhotel Starý Smokovec

Venujte rodine či priateľom skvelý pobyt v Grandhoteli Starý Smokovec, kde má svoj dedikovaný apartmán napríklad Lucia Bílá, Emília Vášáryová a najnovšie aj Daniel Hevier či Miroslav Donutil. Tu sa určite budú cítiť komfortne a honosne aj vďaka nádhernej architektúre, krásnemu interiérovému historickému dizajnu či od februára aj vynovenému wellness centru s vodným barom. Hneď pred hotelom sa nachádza aj stanica pozemnej lanovky na Hrebienok, ktorá vašich blízkych odvezie na Hrebienok k Tatranskému ľadovému dómu.


Okrem toho si môžu vychutnať skvelú gastronómiu v lobby bare či reštaurácii Lefévre a zavítať tiež do degustačného baru s predajňou R. Jelínek. Nasledujúcu zimu dostanú hostia aj skipasy v cene pobytu. Na Silvestra pre tu hostí čaká bohatý program plný hudby a tanca s Beátou Dubasovou či skupinou Follow. Darčekový voucher do secesného hotela s kultúrnym konceptom môžete zakúpiť v ľubovoľnej hodnote na tejto webstránke.

Darujte si zážitok z historického hotela Grand Vígľaš

Potešte seba i svojich blízkych a doprajte im pod stromček relax v podobe pobytu v Hoteli Grand Vígľaš. Či už holdujete relaxu v podobe wellnessu, alebo si potrpíte na kvalite ubytovacích služieb, hotel Grand Vigľaš má pre Vás vždy niečo špeciálne.



Vyberte si zo širokej škály darčekových poukazov, prípadne vyberte Vašim rodičom, priateľom i deťom jeden z ponúkaných pobytov a určite neoľutujete. Pridajte výnimočné zámocké prostredie, jedinečnú gastronómiu a aj Vaše sviatky budú šťastné a veselé.


Darujte si zážitok z historického hotela Galícia Nueva

Najkrajší darček sú zážitky... A preto darujte svojim blízkym pod stromček zážitok v podobe splneného sna stráviť pár nezabudnuteľných dní v zámockom hoteli **** Galicia Nueva.


Veľkolepý Silvester 2022, koncerty známych umelcov v honosných priestoroch počas celého roka, alebo pokojné dni v zámockých komnatách spojené s oddychom vo wellness a gastronomickým zážitkom. Stačí si len vybrať a hotel Galícia Nueva sa postará o to, aby zážitok z pobytu bol nezabudnuteľný. 


December je jedným z najlepších období na cestovanie . Nič snáď nie je lepšie ako útulné posedenie pri krbe či pod dekou s teplou šálkou horúcej čokolády v ruke. Či už si dáte romantický útek, sólo oddych, oddychový dievčenský víkend, rýchly cenovo dostupný výlet alebo niečo pre celú rodinu, zimná dovolenka v našich historických hoteloch vám pomôže zabudnúť na chlad alebo vám ho pomôže prijať. Ak hľadáte inšpiráciu či tip na darček, zvážte naše nádherné historické hotely na Slovensku. Hotely a zámky bohaté na tradíciu.